Måltidskasser giver dig masser af ny inspiration til sunde, lækre og varierende måltider. Det er perfekt for dig, der har fået et nyt køkken eller ønsker at investere i et. Læs mere herunder, hvis du er nysgerrig på konceptet.

Masser af inspiration til madlavning

Der er mange fordele ved måltidskasser, men én af de helt store er den mængde ny inspiration, som du får på madfronten. Der er intet bedre end at stå i køkkenet og lave nye spændende retter.

Køkkenet er et sted, som giver dig mulighed for at koble af og hygge med madlavningen. Mange samles om køkkenet, fordi det giver anledning til gode snakke.

Det typiske scenarie er, at du er lidt mere nærværende, når du står i køkkenet. For hele fokus ligger i at tilberede maden, så du har mulighed for at snakke med en anden i køkkenet imens.

Når du bestiller en måltidskasse, får du alle råvarerne og opskrifterne leveret i en kasse til din dør. Det gør, at du får nogle helt friske opskrifter, som du kan lave og imponere dine gæster med.

Opskrifterne kan altid gemmes, så du kan hive dem frem, når du har lyst til at gentage successen. Vi er sikre på, at du kommer til at prøve nye retter, som du ikke har prøvet før.

Måltidskasserne byder også på klassiske retter, som du kommer til at prøve på ny. Opskrifter med et lille twist, så du kan prøve nye variationer. Det er en positiv overraskelse, fordi det med garanti er noget, som du ikke havde tænkt på før.

Stort udvalg af måltidskasser

Hvis du er glad for at lave mad eller mangler inspiration, kan det være en god idé at undersøge måltidskasserne fra de forskellige leverandører.

I dag er der nemlig et hav af leverandører, som tilbyder inspirerende, gode og lækre måltidskasser. Der er både RetNemt, Kokkens Hverdagsmad, Den Grønne Asparges, Simple Feast, Aarstiderne og Skagenfood.

Det er forskelligt fra leverandør til leverandør, hvad de tilbyder af måltidskasser. De fleste har et par, som du kan vælge mellem. Både til dem der gerne vil have aftensmad i en fart, børnevenlige måltidskasser, livretter og vegetariske aftensmåltider.

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du få aftensmåltider, som du kan tilberede og servere på 20 minutter. Det er altså for dig, der gerne vil have hurtig aftensmad og ikke tilbringe så meget tid i dit køkken.

Det samme gælder det for Simple Feast, hvor du får vegetariske og veganske aftensmåltider til 3 dage. Alt maden er færdiglavet, så du blot skal stå for at opvarme maden. Det er lækker, nem og hurtig aftensmad, der giver dig gode smagsoplevelser i hverdagen.

Hos Aarstiderne og Skagenfood har du en række måltidskasser at vælge mellem. Der har du større mulighed for at finde den måltidskasser, som passer bedst til dig og dine behov. Du kan også nemt variere mellem de forskellige måltidskasser og prøve noget nyt.

RetNemt giver dig mulighed for at designe din egen måltidskasse. Det gør det nemmere for dig at have indflydelse på dit valg og præge den så meget som muligt. Hvis der er nogle ingredienser, som du ikke kan lide eller tåle, kan du vælge dem fra.

Den Grønne Asparges har 3 måltidskasser, som du kan bestille. Alle tre byder dig på lækre og friske ingredienser, der gør det sjovere for dig at lave mad i hverdagen.

Det er nemlig tilfældet uanset hvilken leverandør du vælger, at du vil finde en ny glæde i køkkenet og med madlavningen. Det er skønt med nye opskrifter, der giver dig lidt mere blod på tanden og udfordrer dig i køkkenet.

Nyd en masse god mad i dit køkken

Med måltidskasser får du leveret en masse friske ingredienser og gode opskrifter, som du kan gå i gang med, når du har lyst og tid. Det giver dig en meget nemmere hverdag, hvor du bruger tiden på at tilberede nye måltider.

Hvis du elsker at lave mad, men ikke føler, at du er suveræn i et køkken, kan det give dig mere selvtillid. Det er nemlig kokke, der står bag opskrifterne og har sikret, at de er nemme og hurtige for dig at tilberede.

Det vil sige, at sværhedsgraden altid er nem, men smagsoplevelsen altid fantastisk. Det skal nemlig smage dét ekstra godt i hverdagen. Det kan være, at din tid i køkkenet med måltidskasserne gør dig til en ørn i et køkken.

Det vil ikke være dumt, hvis du gerne vil imponere familie, venner og øvrige gæster med din madlavning. Det skaber nemlig altid en vis hygge med hjemmelavet mad, som falder i god jord hos gæsterne.

Saml dine gæster om maden

Hvis der er noget, som samler folk, så er det mad. Uanset om man elsker at lave mad i et køkken eller ej, nyder alle et godt måltid, som er blevet kræset om.

Du har med garanti også oplevet, at når du laver mad i et køkken, er det dér, hvor dine gæster samles og hygger sig. Og når maden er færdigtilberedt og klar til at blive serveret, er fællesskabet omkring maden ved spisebordet, hvor I nyder samværet sammen.

Et godt måltid kan medføre gode snakke og mere nærvær. Det binder folk sammen og giver anledning til en masse hyg, hvor I bliver forbundet på en anden måde.

Du kan derfor også sagtens bestille en måltidskasse og lave den sammen med din familie eller dine venner. Det er en sjov måde at skabe noget samarbejde på, og det giver jer mulighed for at koordinere hvilke opgaver I hver især synes er sjovest.

Børn kan også sagtens være med i madlavningen, når du får måltidskasser. Der findes masser af børnevenlige måltidskasser, der gør det nemt for børn at deltage i madlavningen.

Vores erfaring er, at børnene synes bedre om maden, når de selv har været med til at tilberede den. Derudover får de en bedre fornemmelse af, hvordan tiden bliver brugt i et køkken.

Det tager nemlig tid at snitte grøntsager, skrælle kartofler, stege kød og så videre. Det er en proces, som giver børnene en bedre indsigt i madlavningen og rutinerne i hverdagen.